Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бажаєте, щоб продукти зберігалися надійно та водночас були під рукою? Щоб при цьому не витрачалася електроенергія, чи не потрібно ні низьких, ні високих температур, а також консервантів?
"Так не буває!" - скажете ви. Не поспішайте, адже ви ще не знаєте про вакуумну систему. Звичайні скляні банки будь-якого об'єму та вакуумні кришки – ось все, що потрібно.
Вакуумні кришки дозволяють зберігати свіжість овочів та фруктів, м'яса та риби, молочних продуктів, круп, салатів та готових страв набагато довше та надійніше, ніж при звичайних способах зберігання. Принцип дії настільки простий, наскільки це можливо.
Застосовується для гарячого консервування будь-яких продуктів шляхом створення вакууму в стандартних скляних банках різної ємності і складається з 2-х компонентів - вакуумного насоса та комплекту з 9-ти вакуумних кришок (використовуються до 200 разів кожна!). . По-перше, процес гарячого вакуумного консервування надійніший, швидший і настільки простий, що з ним може впоратися навіть дитина — лише кілька качків насосом, і все! По-друге, кожна господиня отримує можливість щодня використовувати переваги ще й холодного вакуумного консервування, наприклад, для повторного консервування будь-яких продуктів, після того як ви відкрили банку та вжили частину її вмісту. Продукти, упаковані системою (за інших рівних умов) також зберігають свіжість у 2-5 разів довше, ніж при звичайному зберіганні в холодильнику!
Адже банки під такими кришками виглядають дуже чепурно і радують око! Всім відомо: гарний настрій господині – запорука смачної страви.
У комплект входять:
9 кришок з клапаном та ущільненням;
Насос;
Дуже докладна та зрозуміла інструкція.
Що ви отримуєте, придбавши вакуумну систему?
Можливість тривалого та надійного зберігання продуктів;
Зручне та дуже просте використання;
Майже необмежений обсяг для ваших продуктів;
Більше можливостей для збереження здоров'я сім'ї. Готуйте із задоволенням!
Інноваційний пристрій для тривалого зберігання продуктів господині та любителі заготовок на зиму застосовують для закочення:
- м'яса;
- овочів;
- фруктів;
- Риби;
- компотів;
- варення;
- зберігання борошняних продуктів та сухофруктів від молі та жучків;
- Консервації багатьох інших запасів на зиму;